Hinnasto ja infotiedot 2018

PAIKKA

Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Conference & Events Center, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki

OSALLISTUMISMAKSU

Huomaa edullinen jäsenhinta ja hyödynnä myös aikaisen ilmoittautujan edullisempi hinta!  
Jäsenhinta koskee henkilöjäseniä sekä yhtä henkilöä/yhteisöjäsen. Jäsenhintaan on oikeutettu jäsenorganisaation ensimmäinen ilmoittautuja.  Jätehuoltoyhdistyksen henkilöjäseneksi liittyminen onnistuu vaivattomasti sähköpostitse osoitteella info@jatehuoltoyhdistys.fi

 

3.9.2018 asti 

4.9.2018 alkaen

Jäsen 2 päivää

390 €

440 €  

Jäsen 1 päivä 3.10. TAI 4.10.

340 € 

385 € 

Ei-jäsen 2 päivää    

 595 € 

640 €

Ei-jäsen 1 päivä 3.10. TAI 4.10.

460 €     

505 €

Opiskelija 2 päivää

165 €

165 €

Opiskelija 1 päivä 3.10. TAI 4.10.  

110 €  

110 €

Osallistumismaksu on arvonlisäveroton, alv 0%.

Hintaan sisältyy: sähköinen kokousmateriaali, lounaat, kahvit ja illallinen. Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko laskulla tai luottokortilla.

Oikeus jäsenhintaan tarkistetaan jälkikäteen. Mikäli jäsenmaksu vuodelta 2018 on vielä maksamatta Jätehuoltopäiviin mennessä, osallistujalta veloitetaan ei-jäsenen hinta lisälaskulla. Jäsenyyden voimassaolon voi varmistaa jäsensihteeriltä osoitteesta info@jatehuoltoyhdistys.fi.

Opiskelijaetu: 15 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle Jätehuoltoyhdistyksen opiskelijajäsenelle ilmainen osallistuminen (enintään 5 ilmaista opiskelijaa/oppilaitos). Etu koskee vain perustutkinto-opiskelijoita eikä sisällä illallista. Opiskelijaedun saadaksesi lähetä sähköpostia osoitteeseen jatehuoltopaivat@ lataamo.fi. Kerro viestissä oppilaitos ja tutkinto, jota suoritat, omat yhteystietosi sekä haluatko osallistua illalliselle hintaan 70 €. Jos joudut peruuttamaan ilmaisen opiskelijaosallistumisesi, ilmoita siitä viipymättä samaan osoitteeseen. Peruuttamatta jääneistä ilmoittautumisista peritään 50 euroa varattujen tarjoilujen ja muiden kulujen kattamiseksi.

ILLALLINEN

Valtakunnallisten Jätehuoltopäivien illallinen järjestetään Kalastajatorpalla keskiviikkona 3.10.2018 klo 19.00. Illallinen sisältyy osallistumismaksuun ja sille tulee ilmoittautua ennakkoon rekisteröitymisen yhteydessä. Pelkän illallisen hinta ilman Jätehuoltopäiville osallistumista on 70 euroa/hlö.

POSTERINÄYTTELY

Jätehuoltopäivien osallistujat voivat halutessaan tuoda maksutta mukanaan telineellisen posterin, jonka avulla voi kertoa tutkimushankkeen tuloksista. Tilaa on rajoitetusti, joten varaa posteripaikkasi ilmoittautumisen yhteydessä. Näyttelyyn hyväksytään vain yksi posteri tutkimushanketta ja osallistujaa kohden. Jos tarvitset seinäkkeen posteriasi varten, kysy tarjousta Lataamolta osoitteella jatehuoltopaivat@lataamo.fi 19.9. mennessä. Lisätietoja näyttelystä tai postereista: sihteeri.jatehuoltoyhdistys@gmail.com

MAKSUTAPA

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta, verkkolaskulla tai luottokortilla (Visa, Eurocard tai Mastercard). Myös PDF- tai verkkolasku on mahdollinen. Käsittelylisä verkkopankkimaksuista on 5 €, luottokorttilaskuista 20 € ja muista maksutavoista 17 €.

MAJOITUS

Jätehuoltopäivien osallistujat voivat itse varata majoituksen Hilton Helsinki Kalastajatorpalta Jätehuoltopäiville varatusta kiintiöstä sopimushinnoillamme. Varaa hotellihuone tästä tai ilmoit- tautumisvahvistuksessa saamasi linkin avulla. Varauksia voi myös tehdä suoraan hotelliin sähköpostitse helsinkikalastajatorppa@hilton.com tai puhelimitse 09-45811. Varausta tehdessä tulee antaa koodi G2JHPA. Varauksen takaamiseksi jokaiselta majoittujalta pyydetään luottokortin tiedot.

Hintaesimerkit:

1 hengen huone, standard

140 €/yö

2 hengen huone, standard

160 €/yö

Huonehinnat sisältävät majoituksen ja aamiaisen.

VAHVISTUS

Osallistumisesta lähetetään vahvistus osallistujan sähköpostiin maksun saavuttua tilille.

PERUUTUSEHDOT

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, ota yhteyttä Lataamoon osoitteella jatehuoltopaivat@lataamo.fi. Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti 12.9.2018 mennessä, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 50 euroa/hlö. Tämän jälkeen maksuja ei palauteta.

REKISTERÖINTI JA INFO

Rekisteröinti- ja informaatiopiste: Hilton Helsinki Kalastaja- torppa, Conference & Events Center
Aukioloajat: keskiviikkona 3.10. klo 9.00–15.30 ja torstaina 4.10. klo 8.30–15.00.

ILMOITTAUDU

12.9.2018 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake.

LISÄTIEDOT:

jatehuoltopaivat@lataamo.fi